info@personaltraineramsterdam.net

Personal Trainer Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Terwijl ik voordat ik Personal trainer Amsterdam had ontdekt me met moeite naar de gym moest slepen, kijk ik nu echt uit naar een trainingssessie. Wat een enthousiasme: Vincent weet me te motiveren en verstaat zijn vak. Mijn conditie ging zo snel vooruit nadat ik voor Personal trainer Amsterdam had gekozen dat we zelfs tussendoor besloten het trainingsschema aan te passen voor een nog beter resultaat. En ik kan met trots zeggen: dat resultaat heb ik ook weten te bereiken!”
Karin van der Meer, Amsterdam
 
“Een tijd geleden hoorde ik een vriendin vertellen over Personal trainer Amsterdam. Ze zag er fantastisch uit en als moeder van twee kinderen kon ik ook wel wat hulp gebruiken. Ik vind het ondertussen superleuk om te sporten met Vincent, hij weet je echt te enthousiasmeren en de kilo’s vliegen eraf! Ik kan Personal trainer Amsterdam echt iedereen aanraden.”
Frederique Poldervaart, Amsterdam
 
“Ik had een sportschoolabonnement bij een nogal dure keten. Ik kwam er echter nooit, zonde van al dat geld. Ik merkte wel dat mijn lichamelijke conditie nogal achteruitging en heb toen gekozen voor een persoonlijk trainingsplan met begeleiding bij Personal trainer Amsterdam. Wat een luxe is het om te trainen met iemand die het lukt je aan te moedigen en je motiveert door te zetten. Het resultaat dat ik geboekt heb, heb ik alleen door Personal trainer Amsterdam kunnen bereiken!”
Vera Zoete, Amsterdam
 
“Ik wilde altijd al een wasbordje hebben, maar in de sportschool lukte dat nooit. Ik gaf waarschijnlijk net altijd een crunch te vroeg op. Sinds ik trainingen volg bij Personal trainer Amsterdam begint er zich langzaam een wasbordje af te tekenen op mijn buik. Als ik nu op wil geven, roept de trainer “nog eentje” en dat helpt!”
Bas Burggraaf, Amsterdam
 
“Voor mijn werk ben ik nogal veel op reis en dan is het belangrijk enigszins fit te zijn. Qua tijd en regelmaat wordt sporten echter lastig. Toen heb ik Personal trainer Amsterdam ontdekt. Na een intakegesprek bij Personal trainer Amsterdam heb ik een trainingsschema gekregen waarin rekening werd gehouden met mijn reisschema. Het werkt optimaal!”
Marcel de Vries, Amsterdam
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!

>> Terug naar de Personal Trainer Amsterdam homepage.